Halló, ott Isten?

Mérnöki szemmel az ezoterika útvesztőjében.

Porold le az iránytűdet

Nem kell rossz irányba menned azért, mert másoknak hibás az iránytűje!

A lélek szava

Vajon milyen lenne a világ, ha a lelkünk alaptermészete szerint élnének az emberek?

Legyen világosság... vagy sötétség!

Biztosan eljön majd az az idő, amikor tökéletességünket megélhetjük itt a Földön. De mi lesz aztán?

Teremtőgép

Lehet, hogy ilyen lenne az a világ is, amit az emberiség gondolatvilága teremt meg?

 

 

Selfness életvezetési tanácsadó
Hipnoterapeuta, Coach
Theta Healing konzulens
Germán Gyógytudomány tanácsadó

  • 2015. November 04. 19:14

Molnárné Brumár Noémi (Óvónő)

epegörcs, gyermekáldás

"Már a konzultáció végeztével sokkal jobban éreztem magam, a fájdalom is enyhült. Jókedvű voltam, mintha kicseréltek volna! Azokkal az emberekkel, akikkel ezeket a konfliktusokat megéltem, a kapcsolatom jelentősen javult és az akkor átélt negatív érzések mintha elillantak volna! Olyan ez, mintha egy külső-belső, testi-lelki megtisztuláson mennék keresztül, amit a környezetem is azonnal érzékel!"

Lassan egy éve lesz, hogy először begörcsölt az epém.
Az ultrahang és a vérvétel után kiderült, hogy nincs epekövem, viszont rendkívül kanyargós az epevezetékem, és nagyon nehezen tud kiürülni belőle az epe.
A furcsaság az, hogy eddig is ezzel az epevezetékkel éltem, és harminc egy néhány éven keresztül nem volt vele semmi gond.

Az orvosok görcsoldót és emésztésjavító cseppet javasoltak. Sajnos az idő múlásával egyre gyakrabban jelentkeztek ezek a kellemetlen és fájdalmas tünetek. A gyógyszerek csupán átmeneti segítséget nyújtottak. A legutolsó esetben az orvos már csakis a műtétet látta egyetlen megoldásnak, amitől rettentően megijedtem!

Ezért kerestem ezt az alternatív lehetőséget!
Egy rövid tényfeltáró beszélgetés során hamar kiderült, hogy ennek a betegségnek (is) lelki probléma van a hátterében. Amikor először jelentkezett, abban az időben átéltem egy komoly konfliktust. Ez nagyon mély nyomokat hagyott bennem. Azokat a negatív érzelmeket, amiket ekkor éltem át, nem tudtam lezárni, hanem folyamatosan cipeltem tovább.
Ezt a konfliktust később egy másik követte, mindkettőt az igazságtalanság érzése, a düh, megszégyenítés érzése, és a megsértettség kísérte. A konzultáció második részében Sándor olyan gyermekkori emlékeimre világított rá, amiket szintén régóta cipelek.
Pl. 10 éves lehettem, amikor kórházban kellett töltenem kb. 1 hetet. Ez borzasztóan megviselt, mert látogatási tilalom volt. Nagyon magányos és elkeseredett voltam. Sándor szerint ezek mind-mind hozzájárultak az epe-probléma kialakulásához.

Sajátos módszerével ezeket a régóta hordozott negatív érzéseket megszüntette, törölte, s helyére ún. "pozitív hitrendszereket" épített be. Már a konzultáció végeztével sokkal jobban éreztem magam, a fájdalom is enyhült. Jókedvű voltam, mintha kicseréltek volna! Azokkal az emberekkel, akikkel ezeket a konfliktusokat megéltem, a kapcsolatom jelentősen javult és az akkor átélt negatív érzések mintha elillantak volna! Olyan ez, mintha egy külső-belső, testi-lelki megtisztuláson mennék keresztül, amit a környezetem is azonnal érzékel!

Nagyon pozitív megtapasztalás volt! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

2015-02-10
Tel: 0630-447-2129
Facebook: www.facebook.com/nikolett.bekesi.1


Megjegyzés: Noéminek a másik nagy problémája az volt, hogy másfél éve hiába próbálkoztak, nem esett teherbe. Pár konzultáció után ez is megtörtént. Összesen négy alkalommal konzultáltunk, és egy hónapon belül. Mindig Skype-on.

Ajánlanád valakinek?
Oszd meg kedvenc helyeden!

Keressen fel meghallgatom!


info kukac rajtammulik.hu