Halló, ott Isten?

Mérnöki szemmel az ezoterika útvesztőjében.

Porold le az iránytűdet

Nem kell rossz irányba menned azért, mert másoknak hibás az iránytűje!

A lélek szava

Vajon milyen lenne a világ, ha a lelkünk alaptermészete szerint élnének az emberek?

Legyen világosság... vagy sötétség!

Biztosan eljön majd az az idő, amikor tökéletességünket megélhetjük itt a Földön. De mi lesz aztán?

Teremtőgép

Lehet, hogy ilyen lenne az a világ is, amit az emberiség gondolatvilága teremt meg?

 

 

Selfness életvezetési tanácsadó
Hipnoterapeuta, Coach
Theta Healing konzulens
Germán Gyógytudomány tanácsadó

  • 2015. November 04. 19:23

Gáspári Marianna (szépírónő)

"A fájdalom és bánat, amivel nap, mint nap harcoltam magamban, eltűnt."

"Olyan igazságokat mondott ki Sándor az életemmel, a gondolkodásommal, a szorongásaimmal kapcsolatban, ami szinte teljes mértékben egyezett a gondolataimmal, a küzdelmeimmel, a belső hangjaimmal. Ezek, mind hibás hitrendszerekből jöttek, amiket igen pontosan fogalmazott meg anélkül, hogy én egyetlen szót is szóltam volna az egész folyamat alatt."

Gyakorlott meditáló vagyok, így már rögtön az elején, ahogy Sándor elmerült a meditációhoz hasonló állapotban, és magával vitt engem is, meglepődtem, hogy ez a módszer valóban működik.
Ismerve a meditáció során kialakuló állapotot, a képek sorozatát, az érzékelések sokaságát, színességét, a számos történeti villanást, a hasonló események között húzódó láncolatot, amin kis láncszemekként kapaszkodnak a múlt szép és csúf emlékei, ahogy elmerültünk a meditatív állapotban, azonnal tudtam Sándor tényleg érti a dolgát.

Egyébként a kétkedésem nem Sándornak szólt, hiszen Felé már az első pillanatban nyitottan és kíváncsian közeledtem. Akkor még fogalmam sem volt arról, mivel foglalkozik. Kíváncsi tekintetemtől kissé zavarba is jött, amit később alaposan kibeszéltünk.
Miért voltam már az első pillanatban zavarba ejtően kíváncsi Sándorra?
A tekintetéből melegség és szeretet áradt. Ahogy másokkal beszélt folyamatosan fény csillant fel a bogarában, amit már jól ismertem más tisztalelkű emberek tekintetéből. Fürkészve kerestem a szemkontaktust, hogy végre bemutatkozva megtudjam ki is ez az ember.
Így kezdődött az ismeretségünk, aztán pár óra leforgása alatt lélekben teljes mértékben kinyíltam felé, pedig ez nem jellemző rám. Kizárólag olyan esetekben vagyok képes totális bizalmat adni egy új embernek, ha minden ponton megérzem benne a tisztaságot.
Szóval az első thetahealingből még el sem telt öt perc, mikor már biztos voltam abban, hogy amiről Sándor beszélt, hogy képes ráhangolódni az emberekre, és egy megmagyarázhatatlan csatornán keresztül érzékelővé válik, már bizonyos voltam benne, hogy ez így van.
Eleinte furcsa volt, amiket a meditatív állapotban mondott, de elég hamar elfogadtam, hogy ez a módszer így zajlik. Nem kérdezett tőlem semmit, csak egy felső világgal beszélt. Az előzetesen együttesen meghatározott problémámmal kapcsolatban történelmi és más megoldásokat kért abból a világból, amit valamennyire magam is érzékeltem.
Egy gyerekkori traumára kezdtünk thetahealingezni, ami még mindig minden nap nyomasztott, bár elég sokat foglalkoztam a feloldásával az elmúlt években. De mégis naponta kellett megküzdenem azzal, hogy ne borítson a fejemre szomorúságot, és az időnként feltörő könnyeimet lenyeljem.
Utaztunk. Az időben száguldottunk. Fel-felvillantak események, szituációk, harcok, agressziók, fájdalmak. Nem mondom, hogy mindenkinél feltörnek a thetahealing során ezek a képek, jómagam, mint mondtam gyakorlott meditáló vagyok, és egyedül is sokszor utazok a meditációk során az időben.
Olyan igazságokat mondott ki Sándor az életemmel, a gondolkodásommal, a szorongásaimmal kapcsolatban, ami szinte teljes mértékben egyezett a gondolataimmal, a küzdelmeimmel, a belső hangjaimmal. Ezek, mind hibás hitrendszerekből jöttek, amiket igen pontosan fogalmazott meg anélkül, hogy én egyetlen szót is szóltam volna az egész folyamat alatt.
A végén beleegyezésemmel kicserélte a rossz hitrendszereket olyanokra, melyek az életemet nem gátolni, hanem segíteni tudják. Mikor befejeztük az ülést, megkérdezte, hogy vagyok.
A fájdalom és bánat, amivel nap, mint nap harcoltam magamban, eltűnt.
És azóta sem jött vissza.
Sőt ezen nap óta az életem érzelmi nehézségeit sokkal könnyebben megharcolom. Többek közt azon eseményeket, amik az elmúlt években hónapokra a földhöz vágtak lelkileg, most pár hét alatt legyőzöm.
Számomra a tapasztalás pozitív eredménnyel zárult, és szívesen folytattam volna egy másik alkalommal az utazást, hogy még többet megtudva magamról, az általam vágyott szabadság útjára léphessek.
El is jött a következő alakalom.
Ekkor már jóval magabiztosabban vágtam bele Sándorral a munkába.
Az elején pontosan megfogalmaztuk a problémát jelentő hitrendszert. Ami így hangzott: a pénz többet ér a szeretetnél. Mikor Sándor kimondta ezt a gondolatot, szerettem volna agyoncsapni. Hihetetlen harag és gyűlölet lett bennem úrrá ettől a gondolattól, hiszen magam épp hogy a szeretetet helyezem előtérbe az anyagiakkal szemben.
Úgy gondolom, ha szeretet van, minden van, mert akkor van család, van kivel összefogni és együtt egymást támogatva bármit legyűrhetünk. Természetesen ezt a gondolatot nem mindenki ossza vele, sokan gondolkodnak úgy, ha pénz van, minden van. Egyetértek ebben azzal, a pénzen sok mindent meg lehet vásárolni, de egyetlen egyet sosem, az pedig az igazi tiszta szeretet, ami mindegyikünket élteti és boldoggá teszi.
Elindultunk a második utazásunkra.
Ezen alkalommal gyorsabban haladtunk. Már nekem is volt gyakorlatom a hogyan is zajlik ez dologban, ráadásul az első alkalommal már sok gátló helyzetet feloldottunk. Ez az ülés másfél órás volt, míg az első észrevétlenül vitt el két és fél órát az éltünkből, ami persze megérte!
Ugyanúgy szaladtak az események, csak némileg tisztábban és egyértelműben álltak meg egy-egy fontos pontnál, hogy lelassulva én is alaposan szemügyre vehessem az emlékeket. Érdekes volt most is, ahogy már első alakalommal is tapasztaltam, hogy mielőtt Sándor megfogalmazta volna az eseményt, nekem pontosan ugyanaz a képsor jelent meg. Jó volt hallani, hogy valaki más, aki velem együtt utazik ebben a meditációban teljes mértékben azonos képeket és érzéseket tapasztal. Megerősített a saját meditálásaim során érzékelt, látott események valódiságában.
Ez a második ülés sokkal nagyobb nyereséget hozott, mint az első, pedig abban egy harmincöt éve nyomasztott érzelemtől szabadulhattam meg.
Most megtapasztaltam a spiritualitás gyökerét, a vallások értelmét és kiinduló pontját, magát az ember különös és megmagyarázhatatlan érzelmi és anyagi motiváltságát.
Még nem fejeztük be az ülést, mikor kitisztult bennem egy érzés, amihez bár addig is hozzá tudtam férni ellazult meditatív állapotban, de teljesen éberen csak nehézkesen. Ezt az érzést, ezt a tudatosságot azóta is bármikor nyitott szemmel is megtapasztalhatom. Sőt ennek használatával az emberekkel folytatott beszélgetéseim során még harmonikusabb, még nyugodtabb, még szeretetteljesebb oda-vissza kommunikációt hozok létre.
Mi volt ez az érzés?
Világ életemben vágytam arra, érezzem a Földet, érezzem az élőlényeket, érzékeljem az embereket, vagyis magát az életet, aminek magam is a része vagyok. Hogy érezzem azt, amint egyetlen apró sejtként ebben a hatalmas csodában részt veszek, tudva a saját szerepem eme hatalmas társasjátékban.
Nos, ezt az érzést kaptam meg a második thetahealing során. Ezzel pedig egy csapásra megértettem, miért hiszik az emberek sokasága, ha pénz van, minden van, és miért is lehet pusztán a szeretettel minden akadályt legyőzni.
Mit tanácsolok? Próbáld ki ezt a csodás utazást, és tapasztalj benne legalább annyit, amennyit jómagam! Engedd meg magadnak, hogy boldogabb legyen az életed! Cseréld le a hibás hitrendszereket! Sándor csodálatos vezető; nyugodtan rábízhatod magad.
Köszönöm Sándor!

Facebook: www.facebook.com/marianna.gaspari.7

Ajánlanád valakinek?
Oszd meg kedvenc helyeden!

Keressen fel meghallgatom!


info kukac rajtammulik.hu