Halló, ott Isten?

Mérnöki szemmel az ezoterika útvesztőjében.

Porold le az iránytűdet

Nem kell rossz irányba menned azért, mert másoknak hibás az iránytűje!

A lélek szava

Vajon milyen lenne a világ, ha a lelkünk alaptermészete szerint élnének az emberek?

Legyen világosság... vagy sötétség!

Biztosan eljön majd az az idő, amikor tökéletességünket megélhetjük itt a Földön. De mi lesz aztán?

Teremtőgép

Lehet, hogy ilyen lenne az a világ is, amit az emberiség gondolatvilága teremt meg?

 

 

Selfness életvezetési tanácsadó
Hipnoterapeuta, Coach
Theta Healing konzulens
Germán Gyógytudomány tanácsadó

Állapot

Kifutott

Alkalom

1

Időpontok

Nincsenek időpontok.

  • 2016. February 21. 08:12

Germán Gyógytudományon innen és túl

avagy: világképünk a feje tetején

Három napos szeminárium a Germán Gyógytudomány alapjairól. Nem kell félniük a betegségektől! Minden betegség a fejükben kezdődik, és a gyógyulás is ott dől el. Ismerd meg hozzá a kulcsokat! (2+1 nap)

Bizonyára van már elképzelésed a lelki traumák és a testi betegségek összefüggéseiről. Most megismerhetsz egy olyan felfedezést, amitől "AHA élményed lesz", és ami helyreteszi az eddigi elképzeléseidet.

Legközelebbi szeminárium:

2016. május 7-8,
Mindkét nap 09:00-16:00 óráig.
Debrecen, Füredi Kapu lakópark, Böszörményi út 68.
Ametiszt Selfness Rekreációs és Oktatási Központ

A Germán Gyógytudomány szerint, testi betegségeink okai lelki traumák. Nem a stressz úgy általában, hanem konkrét lelki megrázkódtatások, amelyek törvényszerűen indítanak el egy-egy kóros folyamatot a szervezetünkben. Az érintett szervet pedig a traumában megélt lelkiállapotunk minősége határozza meg!


Az első 2 nap alatt megértheted a Germán Gyógytudomány (GNM) alapösszefüggéseit példákkal illusztrálva.

A hetedik részben számba veszek néhány ismert gyógymódot és megmutatom a helyüket a Germán Gyógytudomány alapú gyógyítás rendszerében. Részint azért, mert tipikusan keverik a GNM-et egyéb elméletekkel, amik a testi betegségek leli okairól szólnak, részint azért, mert a jelenlegi gyógyítási gyakorlatban vannak alapvető baklövések is.

A második 2 nap főleg az elmezavarokról lesz szó, és újabb példákról.
(Tematika később. lesz feltéve.)

(Négy nap sem elég az anyag teljes megismeréséhez, de ahhoz igen, hogy utána a Dr. Hamer által írt Tudományos táblázatban eligazodjon a résztvevő, és megértse azt.)

 

Tematika, első két nap:

1. nap:

  1. A germán gyógytudomány lényege. A "betegségek", mint életmentő biológiai programok.
  2. A germán gyógytudomány öt természettörvénye. Az agy, mint biológiai vezérlőközpont.
  3. Kiegészítések a természettörvényekhez, és kivételek (amik nem esnek a Germán Gyógytudomány hatálya alá).
  4. Az agykéreg fennhatósága alá tartozó válságtípusok, és ezek miatti testi betegségek.
  5. Szemléltető arról, hogyan lenne gyógyítható pl. egy vékonybél rák a Germán Gyógytudomány alapján. Mi az áttétek valódi oka?

2. nap:

  1. A "sínekről". (Krónikus betegségek, allergiák, visszatérő betegségek.)
  2. Más gyógymódok helye a germán gyógytudomány alapú gyógyítás rendszerében. Alapvető hibák a mostani gyógyítási gyakorlatban.
  3. A betegséget okozó konfliktusok feloldásának lehetőségei és nehézségei.
  4. A Theta Healing és a Germán Gyógytudomány (Saját tapasztalatok.)

Részvételi díj a két napra 20000Ft.

Gyakori kérdések és válaszok

Mit akar eladni a Germán Gyógytudomány?

Semmit.
A Germán Gyógytudomány a betegségek keletkezésének és lefolyásának a menetét írja le. Olyan modell, ami logikus, tapasztalatokkal és objektív vizsgálatokkal igazolt.
Hátránya (a gyógyszer és táplálékkiegészítő üzletágak szempontjából), hogy rávilágít: a legtöbb esetben (90%), amikor a jelenlegi orvoslás és természetgyógyászat drága szerek fogyasztását javasolja, valójában nincs szükség ilyenekre. Az ijesztő tünetektől nem kellene félni. Azt is megmutatja, hogyan lehet kigyógyulni egy sor olyan betegségből, amely jelenleg élethosszig tartó program. (Halálos betegségeket is beleértve.)

Mennyiben egyezik a GNM elmélete a modern pszichoszomatika felfogásával?

A betegségek lelki okáról már az ókorban beszéltek. Manapság is sok mindenkinek vannak elképzelései ilyen összefüggésekről. Azonban akkor, ha valaki nem ismeri a Germán Gyógytudományt (GNM), biztosan nem tudja, mit ért ez alatt Dr. Hamer, a felfedező. Ha ismeri valamelyest, akkor is több mint valószínű, hogy téves elképzelései vannak.
Az előadásom pontos képet ad a témáról.

Miért nem gyógyít meg a pszichológus?

Anno egy neves klinikai pszichológusnak ajánlottam figyelmébe a Germán Gyógytudományt. Ő kételkedett benne mondván, Neki sok betege van, aki testi betegségek miatt jár hozzá, de egy sem gyógyul meg. Ez nem véletlen. Vajon miért nem szokásos lelki terápiákat alkalmaz Dr. Hamer?
Meg fogod érteni a lelki okok természetét, és választ kapsz erre.

Mit tehet egy pór akkor, ha a pszichológia tehetetlen?

Egyrészt alkalmazhatja Dr. Hamer módszerét, amit az előadáson megismersz.
Másrészt a pór is megtanulhat ma már olyan konfliktusfeloldó módszereket, amiket ugyan a pszichológia nem alkalmaz (ennek nem tudom az okát), mégis képesek elérni olyan lelki változást, ami a test gyógyulását is beindítja.
Ilyenekre is mutatok példákat.

A Germán Gyógytudomány spirituális tanítás?

Dr. Hamer ugyan a GNM-et Szakrális Gyógyításnak is nevezi, mégis lealacsonyítónak tűnhet sokak számára az a modell, amit a testi elváltozások lelki okairól megállapított. Ha már ismered, és ismersz ezoterikus tanításokat is, talán érted, miről beszélek.
Az előadásomban igyekszem feloldani ezt a látszólagos ellentmondást.

Akkor hát nincsenek "karmikus betegségek"?

Első közelítésben a GNM alapján gondolkodva úgy tűnhet, hogy nincsenek. A szemináriumon két részben is foglalkozom a reinkarnáció és karma témakörével. Sokan gondolják úgy, hogy a karma lényege: múltbeli tetteink következményeit viselnünk kell. Ez ugyan igaz, azonban így nagyon félrevezető.
Az általam felvázolt kép a Theta Healing gyakorlatom során bontakozott ki előttem. Nem mond ellent sem a karmáról szóló klasszikus tanításoknak, sem a Germán Gyógytudománynak.

Mi a baj a jelenlegi orvosi gyakorlattal?

Dr. Hamer egyértelműen kijelenti, hogy a Germán Gyógytudomány alkalmazása orvosi feladat. Azonban olyan orvos kell hozzá, aki ismeretei közül kiszűrte azt a kb. 5000 hamis teóriát, amit a hivatalos orvostudomány tanít. A maradékot pedig a GNM szellemében rakta össze.
Az előadásomból képet kapsz a GNM orvosi feladatairól, és mutatok olyan példákat, amikből megérted a különbséget egy GNM-es és egy hagyományos orvos között.

Állít-e badarságokat Dr. Hamer?

A GNM-et oktatóktól hallhatóak Dr. Hamer olyan kijelentései is, amelyek egyenesen komolytalannak tűnnek. Előfordul, hogy orvosok, vagy tájékozott laikusok ilyenek miatt riadnak el a Germán Gyógytudománytól. Idővel rájöttem, hogy látszólagos ellentmondásokról van szó. Vagy az orvostudomány tévedése (hibás teóriája) áll a háttérben, vagy Dr. Hamer kijelentését értették félre a tanítók. Persze az sincs kizárva, hogy Dr. Hamernek is vannak pontatlan elképzelései egyes részletkérdésekben. Ő maga is hangoztatja, hogy a GNM nincs befejezve.
Ilyen látszólagos ellentmondásokra is térek ki az előadásomban.

Mi a helyzet az egyéb gyógymódokkal?

Akik voltak már GNM-es előadáson, az lehet a benyomásuk, hogy ez a tudomány mindennel szembe megy, és minden más gyógymódot érvénytelenít. Maga Dr. Hamer is kijelenti, hogy a GNM-et nem szabad semmivel keverni, mert önmagában teljes egész.
Az előadásomban arra is kitérek, hogy ez mennyiben igaz, és mennyiben félreérthető.

Nem az orvosoknak kellene alkalmaznia a GNM-et?

A GNM-et ugyan orvosi intézményekben lehetne hatékonyan alkalmazni, ezek azonban jelenleg lényegében a gyógyszer lobbi irányítása alatt vannak. Az orvosok ezért nem tanulják, és nem alkalmazzák. Azok viszont akik ismerik, vagy nem orvosok (ezért nincs meg a megfelelő orvosi tudásuk), vagy ha azok, akkor sem alkalmazhatják, mert nem a megengedett protokollok szerint gyógyítanának.

Mit keresek én, a nem orvos itt?

A Germán Gyógytudomány alkalmazása és oktatása két különböző dolog. Ez a modell annyira egyszerű és logikus, hogy orvosi képesítés nélkül is megérthető a lényege. Annál nehezebb azonban beépíteni abba a világképünkbe, ami már tömve van olyan elképzelésekkel, amik sok ponton eltérnek tőle. Én kb. 20 éve próbálom megérteni a betegségek lelki okait. Számos technikát megismertem (pl. Agykontroll, Dianetika, Belső utazás, különféle meditációk, Reiki, Mátrixenergetika, Thetahealing), amelyek érintették ezt a területet is. 2007 óta ismerem a Germán Gyógytudományt, és azóta próbálom beintegrálni a világképembe. Olvastam sok könyvet mások tapasztalatairól és magam is szereztem tapasztalatokat. Olvastam sok könyvet mások gondolatairól, és bennem is születtek olyan gondolatok, amik értékesnek és helytállónak tűnnek.
Évek alatt, nagyrészt Theta Healing konzulensi tapasztalataimnak is köszönhetően összeállt bennem egy olyan kép erről a témáról, amit érdemesnek tartok másoknak is átadni.

A két nap alatt Dr. Hamer felfedezését fogom tolmácsolni, a tőlem telhető legnagyobb pontossággal. Saját gondolataimmal csak kiegészítem az anyagot azért, hogy a más alapokon gondolkodókat segítsem a megértésében.

Ajánlanád valakinek?
Oszd meg kedvenc helyeden!

Keressen fel meghallgatom!


info kukac rajtammulik.hu