Halló, ott Isten?

Mérnöki szemmel az ezoterika útvesztőjében.

Porold le az iránytűdet

Nem kell rossz irányba menned azért, mert másoknak hibás az iránytűje!

A lélek szava

Vajon milyen lenne a világ, ha a lelkünk alaptermészete szerint élnének az emberek?

Legyen világosság... vagy sötétség!

Biztosan eljön majd az az idő, amikor tökéletességünket megélhetjük itt a Földön. De mi lesz aztán?

Teremtőgép

Lehet, hogy ilyen lenne az a világ is, amit az emberiség gondolatvilága teremt meg?

 

 

Selfness életvezetési tanácsadó
Hipnoterapeuta, Coach
Theta Healing konzulens
Germán Gyógytudomány tanácsadó

Állapot

Publikálva

Alkalom

1

Időpontok

Nincsenek időpontok.

  • 2018. December 31. 09:22

A tökéletes gyermekkor receptje

Ahogy a "nagy könyvben van", és amit ebből megvalósíthatsz.

Minden, ami a gyermekednek a legfontosabb a fogantatástól nagykorúságig. Minden más sokkal lényegtelenebb. Az előadás időtartama kb. 2,5 óra.

Popper Péter kifejti egyik előadásában, hogy "megbocsátás nem létezik", mert ő, pszichoterapeutaként rendre azzal szembesül, hogy az 50-60 éves páciensei még mindig az anyjuktól vagy apjuktól elszenvedett gyermekkori traumáik miatt gyötrődnek. Az elmúlt években Theta Healing konzulensként és hipnoterapeutaként magam is tapasztaltam, mekkora hatása van a gyermekkornak, és főleg a gyermek, anyjával megélt kapcsolatának az ember egész életére.

Előadásomban a Germán Gyógytudomány és Recall Healing tudásomra, és mindenek előtt saját konkrét tapasztalataimra támaszkodva képet adok arról, milyennek kellene lennie, az ember személyiségfejlődése szempontjából optimális gyermekkornak. A közelmúltban elvégzett Tudati gyógyászat tanfolyamon megtudtam, hogy az utóbbi években Amerikában a pszichológiai és parapszichológiai kutatások tökéletesen igazolják az előadásomban elhangzottakat.

A "nagykönyv", amit az alcímben említek, a génjeinkbe beírt minta, amely szerint testünk és lelkünk működik. A mai gyermekeknek sajnos nagyon kis esélyük van rá, hogy ilyen körülmények között fejlődjenek. Ezért láthatunk annyi viselkedészavaros gyermeket, és ezért annyira gyakoriak felnőttkorban a párkapcsolati problémák.

Előadásomban elmondom, melyek azok a tipikus helyzetek, amelyek élethosszig tartó mély nyomot hagynak a tudatalattiban, és hozok fel konkrét példákat. Beszélek róla, hogy mivel lehet csökkenteni eltorzult világunk gyermekünk személyiségére gyakorolt káros hatásait.

Beszélek arról, miben látom a napjainkban annyira elterjedt ADHD (figyelemhiányos hiperaktivitási zavar) valódi háttér okait. Továbbá más, súlyos magatartási és viselkedési zavar, vagy tanulási nehézség lelki hátteréről, természetes megoldási lehetőségéről (a gyógyszerszedés nem tartozik ide).

Végül adok egy olyan eszközt a szülők kezébe, amellyel a tapasztalatok szerint rengeteget javíthatnak csemetéjük pszichés állapotán.

 

Ajánlanád valakinek?
Oszd meg kedvenc helyeden!

Keressen fel meghallgatom!


info kukac rajtammulik.hu